Thursday, July 22, 2010

fisH spA

Salam ku hulurkan,permulaan bicara...
arap2,sihat semuanya n syukur kerana dipertemukan lagi :D
ary ni ary khamis,ary yg amat aku suke, coz esok luse tulat n tubeng, aku xde kelas.
fuh enjoy abes r aku. blogwalking je la nty.. hehe :D
k la aku gtau,aku p fish spa tau. kat times square
after balik dr skybridge 2.
seronok abes aku ary 2.(da lama da) tp nak post jgk!!!!
baru ade blog kan.. huhuhu~ byk hal la ak nk story an.
nty2 xtau la aku...
ni ha.fish spa.fish spa. harga dye rm5 je tau. murah an. 2 la pasal ak p.
hehehe~ 5ringgat untuk 20minit je kowt.
ok la 2 kan.aku nak try2 jep pun.


ni gambar first2 nak masukkan kaki lam kolam yg dipenuhi ngn ikan ape ntah
.hehe~geli yg amat doe...
ikan 2 gigit2 n amat amat mengelikan...


setelah berusaha untuk menahan kegelian itu,
aku boleh la masukkan kakiku...
tp kejap sgt.. huhu~


hahahahaha~ bes2 bes2 bes2.. nty nak suh ikan2 2
makan2 sel2 mati d kakiku lg
hehehe~ (konon je ak ni)

credit 2 mr H :D

28 comments:

SyerAgh said...

pnah cuba benda nie.. geli tp syok.. hehe

fathiah said...

aah. gli gler an... :)

[z@ck] said...

geli kot...
*meremang bulu roma*

fathiah said...

hahaha~ same le kite

cik Nemo said...

geli-geli oh~

Mr.Z said...

macam best je. hehe

fathiah said...

mmg best pun :)

diriku said...

he2..x geli ke ?

fathiah said...

geli yg teramat sgt.. hehe :)

Affan Ruslan said...

wah, org kata geli kan masa ikan tu gigit2 kaki kita.

shira yanwizan said...

best tap mmg mengelikan,, huhu

fathiah said...

aah... geli2 sgt2.. :)

fathiah said...

betol3.. :)

Syida Shukor said...

bestnya ! nak try tapi macam takut je hee

fathiah said...

just try it :)

fathiah said...

just try it :)

Akoey said...

itu buat kesehatan yah? bagus2..
baru tahu saya.. :-)

fathiah said...

blh la jgk... :)

+akufobia+ said...

apa best dia?

fathiah said...

bes tyme ikan gigit2 kaki la..

RaMa2UnGU said...

waa.suka bt ikan tu...
hehemula2 cuba mmg geli la...tapi thn jugak..but lama2 mkin best plak..hehehe

ASaDa RyutaRo said...

hohoho.. cam best je. lom pernah try lagi..

klu letak piranha dalam tu, mybe lebih best. dia gigit bukan takat geli2 je, ngeri terus. hahaha..

fathiah said...

rama2ungu:aah,lme2 ok la.. :)

asada:try la.pirana? huhu~

unGu said...

erm... sape tah rame2ungu... sy pnh cube gak... bez wooo... hihi..

sue@p.l.e.i.a.d.e.s said...

agak2 sie letak ikan piranha x..?hehe

intan said...

wah..
x pnah jmpa semurah tu..
kna g ni..

fathiah said...

jum pegi fish spa sume :)

Tajul said...

tak pernah rasa lagi kena geget ngan ikan...hehe..mesti best ni..teringin~