Wednesday, July 21, 2010

skyBridge KLCC

Assalamualaikum olz..
setelah penat aku mentelaah pelajaran ary ni(ceh,konon)
aku pun nak la rest ckit an. so sign in my blog n then skunk,aku nk berceloteh la ye.
begini. pada zaman dulu2 kala an,aku mmg nk sgt3 naik jambatan kat tengah2 klcc 2(skybridge)
maklumla,aku bukan org KL,aku org ganu je...
na na na na ganu kite.. hehe~
aku pernahla ckp kat mak aku"ma jum kite g dnung"(jum p sana)
tapi mak aku cume bawak aku p suria klcc je..
ala. xnak la. nak naik skybridge la.
pas aku masuk uia ni,baru lah aku berkesempatan nak p naik atas 2.
seronok gler...
credit to mr H coz bawak aku ke sana.
pagi2 aku udah bersiap semata2 nak cop tiket
maklumla,tiket free.
dalam kul10pagi 2,tiket suda abes di booked.
nasib baik,aku sempat. 2 pun kul4.30ptg baru blh naik tau.

pintu masuk ke lif. ramai jgk foreigner..
mesti dworg kagum ngn malasyia... huhu~

hebat sungguh ciptaan Allah yg mencipta otak manusia
bg membina bangunan ini... :)

pemandangan dr ats... :DD




aku yg teruja dapat nek sana.. :DD


cume 30minit je dapat duk atas sana tau.
perrghhh.kejap gler. xpuas.
tp syukur la..
hehehe. laju gler lif dye tau.. skunk ak d floor41 kowt.
tapi xsampai 40saat,aku da sampai kat tengah2 2


suda mau pulang... setelah penat berjalan2..

14 comments:

noor afzan said...

wah, macam mana nak dapatkan tiket tu eh?
tak penah pun naik ke situ.

fathiah said...

pegi kat kounter dye la..
floor bawah g2 kat suria klcc.
:)

yaya said...

fath!! bwk aku pulop!!!

fathiah said...

jum2.. awal pg mesti da bertolak tau..
hehe~

fathiah said...
This comment has been removed by the author.
Khairul Azmi said...

huhu...mmg best...aku pegi mase sekolah dulu...best jugak..
memang menarik view dia...tpi best lagi tgk dia punya presentation ttg klcc...3D tu....
best2...

I*K*T*I*R*A*F said...

alahai.. dah lama x pegi. :D

fathiah said...

khairul:oh ye kan. lpe nk cer sal presentation 2. 3D lg an.. bes2 :)

iktiraf:pegi la lg. jum

Mah@mahu said...

wahh terpegun best nyer atas sana tinggi ker... tinggi lagi office aku ni ehehehheh..

fathiah said...

mah@mahu:bes2.. yeke? huhu~

Onelove...Jambu merah warna said...

wah..sangat rndu KLCC...huhu

fathiah said...

yeke? jum pegi lg :)

cuci-suci said...

syok naik KLCC , wahh . hehe .

fathiah said...

syok syok.. :)