Thursday, September 2, 2010

twilight + newmoon = vampires suck (^_^) and all about vampires,satu2 nye movie yg aku follow :p



Assalamualaikum shume. vitvit :)

ni nak kasi satu cerita sal sorang mamat ni. dye ni gune la pandrive ak an.
coz dye nak amik gambar yg ade lam 2. aku pun kasi la.
pas dye pulangkan kat aku,dye ade masukkan cite VAMPIRE SUCK , lam pendrive ak.
aku pun ape lg. teros tgk. lucu r movie ni wei. huhuhu ~ lawak gler.
n all about vampires :) vitvit.tgk le :)

...vampires suck...
...twilight...
ni 1st movie aku tgk kat uia kowt. seigt ak la. huhuhu~
best........... ske sgt. so when i noe ade sambungan drpd movie ni
fuh, ape lg aku. berlari ke pawagam, nak tgk. hahaha..
over jep aku ni. korang pom mesti thu an. ni la satu2 nye movie yg aku follow.
harry poter, aku tgk ckit2 jep . huhu. 

...the twilight saga new moon...
selepas aku bersama kawan2 ku berlari2 ke pawagam,kitorg pun tgk la.
pergh. ape ni. xpaham r. movie sbelom ni lg best r. huhu. aduh.
xpe2. tgk lagi sekali,bru la paham. :))) vitvit.
n then kuar lg movie bru. mesti tgk ni.

...the twilight saga eclipse...
movie ni special ckit tau. kerana aku tgk bersama mr H... :)
ske2.. kat sunway.. best movie ni. best2. huhu~
skunk baru ak paham perjalanan movie ni.
twilight: introduction to tis movie (edward,bella,jacob)
newmoon: berkisah tntg bella n jacob
eclipse: kisah tentang bella n edward

...the twilight saga breaking dawn part 1...
movie last twilight ade due part tau. ni yg 1st part.
aku yg masih menunggu kemunculan muvi ni :))
aku nak bella ngn edward. so pada sape2 yg bace buku nye.
aku tabik r kt korang. buku tebal giler.
aku rela bace buku bio :) vitvit. hhahahahaha~

(^_*)
kawan aku cakap cite ni best. so ak nak try jgk tgk. huhuhu~
cuti sem nty ak nak tgk lah.
skunk ni focus pada final exam aku. fuh. fokus2.
hahaha~ ngade2 je aku ni.

and all about vampire.
aku nak jadi VAMPIRE. hahaha~

14 comments:

yui92 said...

dah tgk cerita VS.. mmg besz... ksian jcb sbb dy jdi anjing pengesan dalam crita tu.. jatuh martabat werewlf.. =p

Yaya said...

kau tuh KERING! x pyh la nk jd vampire..HAHAHA..

Yaya said...

ahaha! x pasan yg kt bwh tuh... aku bce pn nk 2 minggu hbs..aku sggup ag bce twilight dr buku bio... n dun wori beb! bella kawen ngn edward dpt ank nme renesmee..pggil nessy..

fathiah said...

yui92 : tu la pasal. huhu :)

yaya : mane ade kering :P ooo... asal ko cite kat aku. aku nk suprise g2. hahaha :)

Mar said...

cerita2 vampires semua best2 je ase,

amira zakiah said...

ishhh mamat apa entah yang jadi anjing tue...hensem laa pulak...vs!

AiDa AzRyN said...

nak download la movie VS.. hehe

fathiah said...

mar : yup :)

amira zakiah : haha. aah. encem. :)

AiDa AzRyN : dwnload la. best :)

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

cptla mskkn dlm laptop aku ! haha

-haLi3isa a.k.a L3ha, MY- said...

huhuhu~ bagus gak jadik vampire nie. sbab chumil2 lak vampire nie. hencem mcm edward cullen. hahahah~

fathiah said...

zama : nty aku kasi :)

-haLi3isa a.k.a L3ha, MY- : aah an. 2 nak jd vampire ni.huhu :)

ejum said...

kelakar kan cite tu?..hahah
Jom usha entry terbaru kat sini E J U M

Amni said...

saya pon nak tengok jugak.. tapi kat sini tak de pawagam..
huhu....
sedih je.. baca buku dia pon jadilah! umph!

Azmi said...

mmg klaka tak hengat...
dia gabung cite twilight satu n dua kan??
giler best cite dia...
kah3....