Wednesday, October 27, 2010

aku benci CIKGU... maaf ye

Assalamualaikum :)

ary ni first class aku d sem baru kat u aku ni. tp semalam ak x pegi kelas coz cibuk ngn agenda melihat gelagat2 org yg melakukan sesi add and drop mereka dengan penuh bersungguh2. 

oh ye. back to my topic. aku benci cikgu. td sewaktu kelas biologi aka bio, madam ak pesan la kat anak didiknye agar jangan sesekali membenci cikgu ni. kerana :

madam ak story la sal zaman2 dye belajar2 dulu kala. dye cakap dye benci sangat cikgu fizik dye. and fizik dye pun FAIL la. but bio dye A la :) 
 SO jangan benci cikgu tau...

...i love u cikgu...
kepada guru2 yg pernah mengajar aku. TQ :)

aku pun nak jadi cikgu la. cam best jep. bole pakai baju cantik2. tunjuk kat students. hahahaha. mengajar lam air-cond jep. xperlu panas2. bole jage muke :) lecturer la ye aku maksudkan d cni. saje nak gunekan cikgu. 

4 comments:

Khumaera Ismail said...

kalau jd lecturer lg best kot...hehehe~ ;)

F.I.C.K.R.Y said...

Kesimpulannya, pelajaran takkan berkat kalo kite membenci cikgu...
So, mana² yang ader terguriskan hati cikgu tu baik mintak maaf awal²...

Mr Ceym said...

dlu time spm ade gak x ske cikgu bm, last2 b.. xley apply scholar.. :(

fathiah said...

khumaera : mmg nak jadi lecrurer pun :)

F.I.C.K.Y : betol3.. saya setuju

ceym : hehe. ciannye :)