Wednesday, October 6, 2010

aku sayang ko CELCOM

Assalamualaikum :)


sejak kebelakangan ni,entry yg aku post berkaitan ngn contest je kan. boring x? boring x? mesti x kan. dapat jgk tgk gambar2 aku yg comel tak seberapa tu kan. hahahaha. aku buat bende alah tu pun,sebab bosan sgt duk umah ni. cuti sem la kan. hohoho.  x saba nak masuk sem baru. haha. blh jmpe tuttt. :) eh,ape aku ni. back 2 the pangkal jalan,aku sayang ko CELCOM kerana 


first 
tut tut (text message received)
from 18888 : tahniah! 100 sms PERCUMA tlh dikreditkan ke akaun anda.


second
tut tut (text message received)
from CELCOM : WOW! anda kini boleh melayari internet PERCUMA selama 1 hari.


...celcom kusayang...
so,konklusi nye. celcom mmg superb laaaa... bukan sekali je ak dpt au. byk kali jgk la,sampaikan kawan2 ku jeles ngn aku. hahahaha. tp CELCOM,ak xgune mane la msg. try ko bagi aku panggilan FREE. lagi la aku sayang ko banyak2. huhuhu~ tp. tp la. xpe la. tp ak ttp syg ko celcom dr dulu till now. 


...celcom broadband...
satu lagi aku syg ko celcom,coz coverage ko kat tmpt aku mmg mantopppp la. tp time ko buat hal hampeh aku masih lg syg ko. biase la tu kan. broadband mane la yg selalu OK kan....


setakat ini sahaja luahan hatiku buat kali ni
to mrH : stdy leklok. n gud luck 4 final exam :) doaku 4 dirimu 

5 comments:

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

hahaa, celcom suke bg mms free kat aku smpai beratus. tp xkn aku nk hanta mms byk2 kat org. ahhaha

hiro said...

curi wireless jiran je lah.haha

lan_ax said...

aku pn syg celcom gk.. tp np x offer iphone 4 lg??
http://www.duitlama2u.blogspot.com/

Azmi said...

ceh ni kira membodek celcom ke hape ni??
keh3

hamzah ian said...

aku suke maxis... har har har