Saturday, October 16, 2010

alamak ~! aku terjebak

Assalamualaikum :)


aku temui banyak jugak la games2 yg best lam facebook 
sejak aku balik rumah ni. maklumla cuti sem kan,kebosanan memuncak
walaupun aku bekerje sebagai BABYSITTER fulltime. haha
k aku nak cer y aku terjebak ngn 2 games ni. 
tpi ary ni nak cakap satu game je iaitu
-
-
-
 it girl on facebook


...from google...

...ini aku...
ini kartun ciptaan aku. cun x? cun cam tuannye la kan. haha
fulamak best la game ni. aku skrg baru level4.
maklum la tak sampai 24jam lagi ak main ni. advance la 2 kan.
huhuhu. kawan2 aku pun main jgk,tgk sape cantek!!! :)
k la aku nak sambung main. papai

5 comments:

Azmi said...

haha..ingtkan terjebak dalam masalah sosial ke ape tadi..
ish~

NURULekmiRabat said...

vouge gitu avatar nye..

shasha said...

Tak penah try app games dlm fb pon.. sebab..















tenet connection slow! hiks :D

zam.enol.arep said...

amboiiih.

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

alaaaaaaaaa ko dh level 6 , x aci !