Saturday, October 16, 2010

award from duitlama2u

, duitlAssalamualaikum :)

sory je lan_ax,lambat ckit post sal award ni.
anyway aku suke2 sangat2,terima kasih ye :) :) :)
untuk pengetahuan sume (cewah) lan_ax ni menjual duit2 
lama. dah nama blognye duitlama kan. huhuhu. jum p blog die.

...klik cni pun boleh...
Award ini perlu diserahkan kepada 5 sahabat blogger lain.. B4 itu, ada 5 soalan yg perlu dijawab dahulu..

1 - Nama blog anda buat masa ini?
secret of us

2 - Anda rasa blog anda hebat?
xde la hebat sangat. aku dalam dunia blog ni xsampai 4bulan 
lg kowt. tgh blaja2 lg ni.

3 - Benda apa yang anda sayang?
handphone la. camne aku nak berhubung ngn org tersayang lau
xde ncet kan.

4 - Anda tengok waktu dekat mana?
handphone.

5 - Laman web sesawang yang selalu anda jenguk?
facebook and blogspot jep.

6 - Letakkan 3 hingga 5 blog yang anda rasa 'Blog Hebat'
-rapunzel dada
-cik bulat
-zama and puterk

sekian :) terima kasih daun keladi ye...

3 comments:

hasrul hassan said...

ehh macam pernah kulihat gambar ini yer ... tapi bukan dalam blog ini .. dalam blog orang lain .. siapa yer .. hmmm lupa lupa .. aiseh makin tua dan makan byk kepala ikan .. adehhh


jengok blog gatai ..
http://hasrulhassan.blogspot.com

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

huweeeeeeeeeeee . terime kasih fat :D

lan_ax said...

thanks.. hukhukhukhukhuk... kesian dada.. lan pn tag award ni kt dia.. dapat lg.. aritu baru je dpt 5 award.. ternyata hebat blog dia..
http://www.duitlama2u.blogspot.com/