Tuesday, October 19, 2010

benci benci benci

Assalamualaikum :)

benci benci benci? gedik x. hahaha. saje je sebenarnye
tak tau nak wat tajuk pe. and aku cer sal budak2 ni : 

...kawan2 collegeku...
aku rindu lar kat budak2 giler ni. hahaha. aku tak termasuk ae
cantek x kitorg. haha. merapu je aku nih.
gambar ni sememangnye aku sengaja pilih yg x complete
coz sorang ni special...
jum tgk sape
-
-
-
jeng
jeng
jeng
-
-
-

...zamarlyana...
eh,kenapa ko special sangat ae? hahaha. sila jawab. 
jawapan adalah tidak melebihi 1111 patah perkataan. haha
ish,xde la. die ni special kerana die da x stdy kat aku da.
die WAJIB pindah kat gombak da. sobsobsob. 
pas ni susah la nak jmpe die ni. waaaa 
mesti lg rinduu kamoo.


k la aku nak kemas barang nak balik u da
haha. bersemangat aku nak belajar balik :)

9 comments:

Gayahspears said...

huhu.. jgn la benci beb..
nty lame2 rindu lak.. balik leklok k... blaja leklok,jgn nakai2.. nty aku repot kat family ko..huk3

Cidak said...

benci sbb boleh naik kuda ue.

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

aku lg benci tgk muke aku seposen aku cmtu!hahaha.xpe beb,jumaat je aku pi kat korg, kite g jln2 b4 aku blk umah :p

ciput azny said...

weyh awalnye packing!

Shino said...

ict...bru hjg mggu hari 2 pegi..hehehe...

Azmi said...

weh dah habis ke cuti sem???
cepatnya

alinac lover said...

belajar elok2..sungguh2 :)

liyana aziz said...

gambar tu.. kat i-city.. =)

Anne said...

Eh eh.. burung merak dan pokok-pokok dalam gambar kat atas tu..cantik la..dekat mana ye?

Ps - korang semua pun cantik-cantik belaka. rindu pulak zaman sekolah.