Saturday, December 18, 2010

hilangkan stress macam ni. sempoi

Assalamualaikum :)

tengah uni aku syok syok sambil ghairah ghairah duk exam midsem, aku berkesempatan juge nak buat entry nih. hehehe. bosan la kalau asyik study je kan. tak sabar nak abeskan exam nih. nak pegi MIDVELI. nak shopping. akhir2 bulan ni kan banyak SALE!!!!!!!!!!!! yela, aku tak kaya. time sale ni la nak beli barang ckit2. aku kan ORANG KAMPUNG JE!!!!!!!!!!!!


aku di sini
 gambar di atas adalah bersebelahan dengan RUMAH4MUSIM


comel x saya? hehe


tengah aku jalan2 kesorangan di shopping mall... aku terjumpe pokok nih
comey la plak... hehehehe..


wow...
aku dah jadik photographer dah. alah!!! camera xde. nak beli, duit kering. hahahaha. maklumla..... :) xpe la. camera handphone pun,jadi lee...



ntah pape enrty aku nih... biar la... aku suke hilangkan STRESS camni. kalau aku tension kan,aku akan online, main games and blogging. serta tulis entry yang merapu~~!!! lalalala.... so,just enjoy urself...



ENJOY YOURSELF!!!!

19 comments:

akema yazid said...

blog kita,
kita punyer pasal lah nak tuleh ape kan..
huhu..
yeah, enjoy yourself!! ;p

afzan said...

wanita memang masa ni la dia tunggu YES kata mereka!

Azmi said...

hehe pokok tu kau tak curik ke???

fathiah said...

akema : SETUJU!!!! :)

afzan : hahaha..

azmi : besar sgt,lau x,aku curik dah :)

alinac lover said...

yong suka shopping

hiro said...

enjoy ur selp.

Kenzo@MrConteng said...

jom kita enjoyy! :D

aming said...

ak kalu nk ilangkan stress,guling je :)

fathiah said...

yong : fulus byk,xpe :)

hiro and kenzo : yup. hehe

aming : guling2.... blh ae... hee :)

Aizuddin Hanis said...

huhu..macam2 cara kte nak hilangkan stress kte..tapi klau ngan cara ni okla..jgn wat benda bkn2 sudah..

ciput said...

orang kampung pon chantek :)

Fxysche Nas said...

jom2 serbu SOGO..mmg berbaloi2 time sale ni..tp hati2 kdg baju nye ade koyak2 ckit..uuu

Attoae said...

u... pokok tuhh chantek laa... kat mid kew mall ner..??? nk amik laa, nk tanam kat umah ai... huhuk...

molmolla said...

lama tak pergi rumah 4musim tuh! :D
owh teringat kawan2 kat uitm ttbe.. ngehehehe~

enjoyyyyy!

misnurr said...

mrs.H ... hehe
gmbar tu kat mane.. nak jugak pegi.. wuwu. cambest jer

Lizzie Yasmin said...

kenapa rendah diri sangat nie.. tak best lar... blog kita suka ti kita lar nak bangga apa pun... It's your space..

Ain Atika said...

seronoknya dapat shopping....wahhhh...

fathiah said...

ciput : tahu... hahahaha :)

nas : sogo? best jugak tuh... :)

attoae : bukan mid. tu kat SUNWAY :)

fathiah said...

molmola : rindu itu adalah, anugerah dr Allah :) ops, ttbe nyyi plak

missnur : tu kat tman pertanian msia, shah alam :)

yasmin : :) betol,ni blog saya :)

ain : mmg seronok!!!