Friday, January 28, 2011

berjinak dalam dunia pool

Assalamualaikum :)

malas banyak cakap, malas banyak mgomen, malas banyak taip, malas banyak baca, malas banyak tido, malas banyak blogwalking, malas banyak kerja. ape aku merapu pun aku tak tahu. inilah akibat daripada masalah2 yg banyak menggangu aku. tapi xpe la. mase depan punye pasal... masalah pembelajaran takkan abes, sampai tua kan :) k la... let enjoy... asyik stress belajar jep. heeee.. padahal banyak main dari stdy :) ini aku first time main pool kat mines, dengan berbaju kurung. gileerrr swweeettt.. kata puterk merangkap rakan seperjuangan aku :)

ini meja pool :)

posing dulu sebelom game start :)


START :) dye couple ngn aku untuk game ni :)


rakan seperjuangan aku,puterk :)


segan lah tuuu
ini lah gelagat aku apabila first time main. yang memang berlagak pandai. masuk la jugak bola tu lam lobang. heeeee... ala, kacang je. aku main game ni dalam handphone, selalu menang tau. hahahahaha. 


so, konklusi nye. main la pool. best. pas ni aku nak main lagi r coz xperlu kan kos yg tinggi. huhuhuhuu... maklum la... duit kering... aduhhh... bile la nak keje nih.. xsaba :) k lah.. bye


esok nak pegi mid veli. jum kawan2 :)



13 comments:

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

jln je keje ko kn. hahaha. lupe lak. org kaya :D

AiDa AzRyN said...

wah.. aida xpernah lagi main snooker.. >.<

fathiah said...

zama: mne ade. aku nek bus rapid yg harga rm1 je tau. bawak bekal mknn kak noni, untok mkn sane tau....

aida: main la.. best :)

nuralynZAKREE said...

jom.. hehhe ..

FaTiEn ! said...

kak fathiah :D skul dg ^^ singgah sini. follo kaka

Azmi said...

haha aku ingt lagi 1st time main benda nih...asyik lompat je bola tuh keluar...malu siot..tapi skang kalau kau nak lawan aku jom lah..kau belanja...

Heidi Shafiq said...

comel pmpn main pool.. :)

fathiah said...

azmi: walaupun aku 1st tyme main, tapi, bola tu xpenah tercampak ke luar pun tau. siap dpt skor lagi. hahaha.. jum aku belanje. mines murah je... hahahaha

HS: tq :)

Enna Banana said...

OOEMMGEE!! sayang! kamu sangat hebat! :D

Mar said...

xpernah main lagik..but mesti bestkan

fathiah said...

enna: hahaha. hebat la sangat

mar: sangat best :)

misz FaTiN said...

teringin nak maen pool. tapi,, tak boleh la.. -_-

SizZLing SuZai said...

Wooww mein pool pkai bju kurung..ahhaha jeles xpnah try lg nih~ ^^