Thursday, January 27, 2011

pulau ape yg best untuk bercuti?

Assalamualaikum :)

aku and geng sekolah lame , ade la merancang nak pegi cuti2 malaysia kan. cuti rehatkan minda.. hehehehe. serta merapatkan ukhwah yg telah lame terpisah dek universiti lain2.. ish... sedih2... so, kitorg tengah pkir ni, pulau mane yg best ae????

PULAU LANGKAWI dan sekitarnye (DONE)
PULAU REDANG (DONE) 

setakat ni, ni jelah pulau yg betul2 pulau yg pernah aku pergi... ish2... aku memamg kurang berjalan2 untuk melancong coz ramai adik... hehehe... so, segala percutian aku, aku pegi dengan kawan2 jep.. hanya fulus je dari family.. sape suruh tak pegi melancongkan. huhuhuhu.. k, geng aku rancang nak pegi pulau pangkor kowt. ermmm


PULAU TIOMAN 
click untuk tengok sume pulau

tekan untuk tengok pakej yang ade



nak naik ni.. ary tu, tengok je
whats ur opinion? 

sebenarnye aku kurang ckit dengan pulau2 nih. takot mabuk laut and takot sunburn. heeeee. jage muke la pulak aku nih. hahahaaha. tapi kan, aku rase, sume pulau same je. ish. huuhu... kawan2,jum pegi bali la camni.. hahahaha. bajet kaye ah. hahaha. ala,cuti2 sekali sekala. menikmati keindahan alam ciptaan Allah kan. tak salah kan :)

10 comments:

Indah Mulya said...

pulau tioman cam lagi syok..bestnya p holidayyyyyyyyyy!

- F i D - said...

ada 4 pulau nk rekemen

1. pulau perhentian
2. pulau kapas
3. pulau mabul
4. pulau manukan

fathiah said...

indah mulya : best mmg best. heheee.. tapi lau bajet lagi besar,lagi best :)

fid : tq ya :) nty nk usha2 pulau tu :)

ciput said...

aku nak pegi pulau batu putih. jum fat! HAHAHA

Hanisah Safian said...

saya suke semuaaaaaaa!! :D

meysa said...

pulau manukan memang best!!kui3x...

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

jom jom . aku nk gi pulau dlm bath tub je. haha

Azmi said...

aku lagi lah tak pernah pegi pulau kecuali langkawi n pinang..haha

misnurr said...

bestnye dapat melancong..... nak jugak... teringin sangat nak kuar nga kawan2 g melancong. ;)

SizZLing SuZai said...

yup, PULAU PERHENTIAN is d best here in semenanjung la klu BANYAK DUIT g lah sipadan nuu...hahaha... tioman i dh g..die ade byk beach so plih la y plg best pe ntah xingt name die but not ABC beach lah (where i hv stayed) ^^