Saturday, January 1, 2011

tips memasang azam tahun baru :)

Assalamualaikum :)

aku bukak blog tadi, sume org duk tulis entry sal ni. HAPPY NEW YEAR. so, aku pun tak nak la ketinggalan sangat. tulis la jugak walaupun xthu nak tulis ape. AZAM? alah, perkara lapok sudah. aku dah lame xber'azam'. kalau ade azam, bukan nye nak ikut sangat pun, tapi lain la kalo yg bersungguh2... jangan sedap mulut cakap jep. 
CAKAP BOLEH LA. TENGOK SETAKAT MANA BUAT!!!

argghhh, tetiba ter'emo' plak. bukan niatku. tapi tu lah. aku pun macam tu jugak, tapi agak2 la nak cakap. biar berpada2. so, arap AZAM korang tahun ni, korang bersungguh2 untuk dapatkan nye. aku xpe, xde azam :)

TIPS MEMASANG AZAM *memasang... ntah :)
 
dulu aku penah pegi talk sal ape ntah. penceramah tu cakap.
  1. korang mesti tulis azam korang tuk tahun ni atas satu helaian kertas. biasanye gune A4 je la kan. 
  2. tulis at least 10 azam korang.
  3. tulis biar terang2. terang2 disini adalh tulis biar specific azam korang tu. contohnye kalau korang azam nak beli kereta tahun ni, tulis sekali kereta ape yg korang nak. kalau nak biar gempak lagi, korang pegi tengok betol3 kereta tu, sentuh and belai kereta tu.  pasang niat di hati, AKU AKAN MILIKINYA, satu ary nanti :) 
  4. then lipat kertas tadi, letak di tempat yg anda xkan jumpe pas ni. 
InsyaAllah azam korang akan tercapai dengan niat untuk dapatkan nye. tak semestinye sume azam korang akan tercapai, tapi ade la 3 4 tercapai :) korang mesti ingat ape azam korang tau!!!


akhir kata di meja pengarang, berusahalah  :)
LIFE MUST GO ON AND ON

google :)

 *ingatan untuk empunya diri :)

erra fazira
azam aku tahun ni nak jadi cantek cam erra fazira, hahaha :)

11 comments:

Zaer!! said...

Waaa.nice tips.Mekasih yea berkongsi.hehehe.;p.

Neway.selamat tahun baru budakais.;p

iwan_dextrous said...

azam2...hihihihih....ap pun niat kne betul

Dextrous cyber life

Hanisah Safian said...

haha.comel je entri nih.

selamat taon baru! :)

fathiah said...

haha... :)

ciput said...

perlu ke gambar tuu???

Azmi said...

apa2 pun moga tahun ni lebih baik dari thun llepas

SizZLing SuZai said...

hahhaha XD
ini betol2 specific..nk jd cantek siap de cth ^^ eh..i de tag u klu rjin join lah k..
btw, nk tanye camne nk wat LIKE fb kat bwh post ek..huuuuuuuuuh xreti~

Miss Yaty said...

hihi...thanks share tips ni...tak sgka nak buat azam pun ada tips ;)

cik tom said...

nice tips dear!!cik tom nak diet jdk kurus cam erra la cenggitu...

fathiah said...

sizzling : tu mrH yg buatkan. nty tnye dye

... said...

as salam..
azam tahun rabu, tiada. yang tahun lepas pun saya tak berjaya capai.
adoi..