Monday, January 10, 2011

wahai kaki wayang...

Assalamualaikum :)

orang tua-tua cakap, ish tatabahasa salah. orang-orang tua cakap jauh perjalanan, luas pandangan. tetttttt... salah lagi.. tu peribahasa kan? ntah la.. tapi yang aku tahu jauh perjalanan, memang luas pandangan :) hahahaha.... sebenarnye aku nak story pasal aku jalan2 weekend yg lepas. da lama aku x jalan2 weh. betol. aku tak tipu. dan kali ni berjalan, 2 hari berturut-turut, bagai nak patah kaki weh. fuh. terbaek r. da lame x buat cam ni :) pas ni xnak buat dah,exam da dekat we. takuuttt.. jum zooommm aku jalan2 :)


girls OUTTTT :)
minggu lepas, aku dan kawan2 aku shopping di jalan TAR kowt or masjid jamek. area2 tu la. aku pun tak sure. hehehe... perrhhh.. terbaek la. terbaek terbaek jugak, poket da kosong. hahaha. aku suke giler g sane. suke ke? x la suke sangat, coz panas. hehehe.. cair make up. hahaha. sogo pun aku suke pegi. tengok barang2 sale. tengok je :)

after enjoy2 kat sogo. rehat sebentar di rumah zama. kota warisan TERCINTA :) lepas isyak aku bersama rakan perjuangan bertolak ke alamanda TERSAYANG :) pegi tengok mid night movie... pehhh TERBAEK lah :) suke2... walaupun cite tu, xla best sangat :)


season of the witch.. google

korang xyah  tengok la.. bagi aku BEESSSTTT sangat2.. sejuk giler lam wayang tu, terketar2 aku. naseb bek ade PENYELAMAT :) tq ya pada yg berkenaan. (sambil buat aksi gedik) hahahaha. xsangka banyak betol kebetulan :) sebenarnye kan, kitorang nak tengok THE TOURIST... tapi tersalah beli tiket.. xpe2... ade satu perkara yg terjadi. naseb bek tengok movie tu. hehehehe.. gatal2....


wit my EX-rumate :)
with my rumate :)
entry yang ntah pape ni, aku akan release kan jugak di blog aku. untuk tatapan aku :) k la. aku nak pegi buat thesis plak. menyampah tol keje yg memerlukan laptop ni coz aku akan melencong ke lain lagi banyak dari buat keje sekolah tuh. ish :) akhir kata : aku sayang KOTA WARISAN :) hahahahahaha.

written by : budakais


19 comments:

NARDtheNERD said...

seronoknye jejalannn...
:))

Hanisah Safian said...

comelnye reben.kehkehkeh :P

ciput said...

seronoknye dieee................
HAHAHAHA

alinac lover said...

tudia.sakan nya berjalan

fathiah said...

tq.. memang seronok!! :)

kelana fana said...

waaa.. ada penyelamat kat ctu.. bez nya ronda2...

Atsuko Ichirou said...

serius ke best citer nie...
rugi tamao tengok aritu...
ngat tak best...=(

fathiah said...

atsuko : yeke. aku boleh tertidop plak tyme tgk cite nih. hehehe

Nurul n@j!h@h said...

mcm knl jew bju yg kau pkai 2....

fathiah said...

najihah : broadband da OK ke?

fathiah said...

najihah : broadband da OK ke?

fathiah said...

najihah : broadband da OK ke?

fathiah said...

najihah : broadband da OK ke?

fathiah said...

najihah : broadband da OK ke?

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

ye fat. terima kasih kerana mencintai KOTA WARISAN yg x seberape ni. hahahah

LehaMY said...

mak aihhh . 2 hari jalan2 . fuyooo. memang luas pemandangan tu . hehehe :D tapi memang syok jalan2 nie. leh release tension . hehehe :D

anamizu said...

wahh3 kemain lagi ye g jln2..hihi

latest entry : |penyimpan mohor besar raja-raja dah takde??|

Ain Atika said...

wahhh x ajak pon...

►AdamXis◄ said...

Cerita season of the witch mmg besh ! hehehe

My recent post ►Filem - Lie To Me