Sunday, February 13, 2011

paddle boat, cruise tasik, putrajaya awesome

Assalamualaikum :)


ini adalah cerita lame yang sudah berkurun lame duduk dalam draft blog aku nih. dalam 2 minggu lepas kowt. huhuhu. xde mase x bukak nlog? tipu. cume line TENET cam HARAM!!!. streesss aku dengan line tenet uni aku....argghh.. ish, syukor2... org da kasi free dah kan :) tapi , dun worry. aku terjah jugak blog korang kalau line OK, aku tunggu jugak, sampai abes loading tau.. so, aku nak post jugak entry yg berkurun ni as makanan untuk blog aku :)


ntah bile tarikh, aku pegi putrajaya bersama my frens. kitorang pegi kat cruise tasik, main paddle boat.. best gilerr wooooooooooo... maaf lah, aku xpandai  pandai sangat , bab bab penulisan nih. fail, mmg fail r. huhuhu. tgk la pics nih :)

 paddle boat :)


tengok kawan2 aku jadi model boat :)

ini jugak.. cantek kan :) heeeeeeee

last one, before chow :)
harga??? murah murah... hanya rm10 satu boat. kalo 2org naik satu boat, just rm5 per person. heeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...  kitorang nak main banyak lagi sebenornye, tapi FULUS kering weh... aduhhh... bilo la nak tebal nih, x sabar nak pegi melancong. wahwahwah... angan2 yg tinggi... k la... exam FINAL xdekat sangat2... 




DOAKAN AKU SERTA KAWAN2KU BERJAYA :)
tq :) love love :)

13 comments:

adwafarahin said...

gud luck okay!

musingan said...

I miss this place... I hope to beck here soon....

Azmi said...

erm nanti kau dtg la tasik ayer keroh plak cuba main benda alah ni kat sini...

fathiah said...

adwa: ok, thankx :)

musingan: me too :)

azmi: aku ade plan jgk nk ke sne. :)

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

nak pegiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

NARDtheNERD said...

best nyaaa..
naik sorang2 boleh tak?
hehe.
:)

alinac lover said...

best ek..tp yong tkut nk naik hehehe

LehaMY said...

bestnya . hehehe :D gud luck untuk exam! hehehe :D

fareeza mukhris said...

wahhhh
best gile yaw!
:P

fathiah said...

nard: naik sorang2 boleh, tapi x seimbang la. heee...

best2 :)

AH7 said...

nanti nak try ah...mcm best jer

JuAn NaSir said...

dah lame xnek bnda neh, last naik masa kecik2 dulu,haha...=)

Anonymous said...

Do you mind if I quote a few of yоur pοstѕ
as lоng aѕ I provide credit and sοurсes bаcκ to уour
ѕіte? Ϻy blog ѕite iѕ in the eхаct ѕame nісhe as уours and my νisitors would
definitely bеnefit from ѕome οf the informatіon you present hегe.
Pleasе lеt me knоw іf this oκау with you.
Thаnks a lot!

Visіt my blog :: youtu.be