Thursday, March 3, 2011

saya cantik saya bijak

Assalamualaikum

Alhamdullillah , syukur kepada Allah kerana aku telah selesai mengharungi liku-liku kehidupan aku untuk sem 2 year 2 ini. Blog memanggil-manggil aku , agar melayan karenah nye yang ingin menjenguk2 blog blogger2 lain setelah sekian lame menyepi ( lame ke? ). 

Sape x nak cantek ? Sape x nak lawa ? Sape x nak cun ? 

Sape x nak kaye ?

Sape x nak bijak ?

Sape x nak sume kesempurnaan tu kan....

lisa surihani... google
  Kalau artis , aku pilih Lisa Surihani yg cantek bijak and komfem2 la kaye kan... ermmm

Dr. SMS bersama isterinye :) google
DR SMS ni mmg aku minat giler la dulu-dulu. Ala time kegemilangan dye dulu sebelom ke angkasa lepas and selepas ke angkasa lepas. Memang ramai pompuan yg tergiler2 kan. termasuk lah aku. hehehe

fatin liyana :) google
 OK, untuk blogger lak, aku pilih Fatin Liyana kerana dia bijak , cantik and of kos kaye beb. ade lagi blogger blogger lain yg bijak. tapi aku pilih dia je la. huhu.
Ade lagi blogger lain yg cantik n bijak? Kasi aku link dia.. nak stalk. hahaha. komfem ade kan, aku je yang xtahu. So, kasi aku tahu ye...
Aku cantik!!! opss... tersyasyur.... hahaha


thanks 4 ur reading :)

9 comments:

musingan said...

whore those people... ? tahnks for following me back...

Cik Kamoo said...

fatin liyana tu mmg shomeeel

KAMIHIDUP said...

ade lagi, try terjah blog redmummy.com nuff die xmenahan, hahahaha. :)

ciput said...

betol. betol. anda memang chantek :) :) :)

fathiah said...

musingan: Malaysian :)

Cik Kamoo: itu mmg betol!! :)

KAMIHIDUP: dye cantek ke? huhuhu

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

http://zamarlyana.blogspot.com

ahahahhaha

fathiah said...

ciput: mmg dos... hahaha :)

zama: perah santan la ko !!!! haha

NARDtheNERD said...

i pun cantikk..
oooppsss
tersyasyul jugak.
:P

MiZ Rayy said...

kita semuaaaa cantikkk...!!! heeee......