Saturday, March 12, 2011

tsunami di jepun

Assalamualaikum :)

Berita ini tidak lagi baru ,kite ketahui, tapi aku tetap nak tulis entry nih.
Tsunami yang berlaku di jepun berskala 8.9 Richter , skala ketujuh terbesar dalam sejarah.

google :)
antara satu gambar yg diamik dr google
google :)
  Setiap yang berlaku ada hikmah nye. 
Moga sume rakyat jepun and rakyat malaysia di jepun bersabar dengan kejadian yang berlaku, dan etc etc etc.


Teruk jugak tsunami kali ni sepanjang pembacaan aku kat paper metro tadi. Ade kebakaran lg and macam2 lah. Sekelip mata je sume musnah. Itulah tanda Allah mahu mengingat kan umatNya. Ekonomi juge jatuh giler. And aku harap Malaysia berada dalam keadaan selamat senantiasa. amin


Nak tahu lebih lanjut, google
SALAM

1 comment:

misnurr said...

gerun dengar psl tsunami.. ke-7 terbesar eyh? paling besar ape? cecite-cecite... :)