Tuesday, May 17, 2011

mid valley tumpah darahku

Assalamualaikum wbt :)

Apa khabar anda anda sekalian? Lama saya menyepi, tidak bermakna saya mati.
Lama saya menyepi kerana saya sedang sibuk memhabeskan diri saya di short semester
berlokasi di uni saya. Mungkin, ini kali terakhir saya berada di bumi Petaling Jaya ini, 
kerana september2011, saya anda berpindah uni ke kuantan.

Ok, terlalu sopan untuk saya, ber saya saya :) izinkan saya membahasakan diri
sebagai aku. lagi sopan bunyi nye kan. :) Walaupun blog ini lama tidak terusik dek
kekangan masa yang aku hadapi, hari ini aku mengagah kan diri untuk mengupdatekan
although aku tahu, tak ada pun orang nak baca blog aku yang ber'manfaat' ini :)


Hari ni, aku bersama sama roommate baru aku, yaya and nik menjejakkan kaki ke MID VALLEY untuk kali yang terakhir, maybe :) bak kata TUTTT, midvalley rumah kedua :) hahaha. so, mari lah kite secara berjemaah, meneliti gambar2 yang telah aku ambil. 


sedang menunggu bus T635, sebab murah. hahaha
inilah roommate baru aku :) cantek kan. huahuahua

kapal, ditengah tengah pusat membeli belah. apa kejadah?
ini lah kejadah nye. salah satu movie yang akan ditayangkan. nampak macam gempak je cite ni. korang pegi lah tengok nanti, aku tak minat sangat tengok2 movie ni. jonny dep berlakon. tak silap aku la.
dari pandangan atas :)
posing dalam kedai, padahal tak beli papepun. saje mencuba.
time kitorang jalan jalan kat MPH. then kitorang kite cube doodle. ala. tu yang atas kepala aku tu. comel doe. tapi sedikit terkilan dengan harganya. hahaha. 'murah' sangat
tidak lama kemudian, pak gaurd mph datang and said: no camera. sambil beliau tersenyum. teros kitorang blah. hahaha. malu sioottt..
OK lah. setakat ini saje lah yan dapat aku update kan. aku ade banyak keje lagi sebenarnye ni. FINAL dah semakin dekat. doakan aku serta kawan kawan aku.

Pesan aku, jangan masuk uni aku kerana membazir masa :) tapi untuk korang yang bijak giler dalam bahasa inggeris and bahasa arab, boleh lah masuk uni aku :)


nota kaki 1: berubah ke arah kebaikan. tak salah kan :)
nata kaki 2: sorry pada yang tinggal kan jejak dekat shoutbox aku, aku tak boleh nak tengok shuotbox aku. wifi uni aku gilerr. nanti, lepas everything OK, aku lawat korang ye :)

TQ 4 ur reading

12 comments:

Tauke Budu said...

waduh3....
sopan intro bagi entry untitled kali ni

NuSaNa NoSa 91 said...

hahahahaha~ dpt naik xkapal tu?? ^_^

fathiah said...

tauke budu: dah ade tittle dah. terlupa tadi :)

nusana: confirm la x dapat kan :)

KAMIHIDUP said...

rumah kedua?? peh, KAMI boleh bilang dengan jari je berapa kali baru pergi. :)

adwafarahin said...

pasnie bw bantal tilam sume tau tido mid x yah la pindah kuantan tuh

hahahaha *gurau2 jer taw! :P

blackjack said...

doodle tu mmg comel !!

missnurasy said...

lame sudah x g sini.. haha

oh ye.. blog kite pun da lame terabai.. tah tibe lately ni.. otak befungsi pulak.. xlame lg shutdown balik la utk blog..

seyes singgah blog org tp xde tggl jejak.. cam xde mood..

midvalley... awch lame da xg.. byk tmpat lame da xg..

T.T

fathiah said...

kamihidup: midveli dekat je pun. 2 yg selalu pegi :)

adwa: bole jugak idea 2 :)

blackjack: yup :)

missnur: jum la datang. kite date :)

SizZLing SuZai said...

hahahah...sy pon slalu kna gak NO CAMERA PLZ!! hahah =D mmg malu tp blah je la bkn die knal kt pon kn..hahah

apik pehe said...

hehehe..pesan apik..ngaji molek deh

アヌム ちゃん said...

Salam. moshi2..singgah jalan2 bw sini~
Dah lama tak bw ni rindu pulak :)
btw, nice blog~
Visit dari frommetoyou
Arigatou (^____^)

アヌム ちゃん said...

Salam. moshi2..singgah jalan2 bw sini~
Dah lama tak bw ni rindu pulak :)
btw, nice blog~
Visit dari frommetoyou
Arigatou (^____^)