Tuesday, October 25, 2011

it is about tech

Assalamualaikum...


Before i start my study, i want to share with you my views about the latest technology that the world have. Nothing much explanation, just a little bit opinion from me. 


Tak perlu aku perkenalkan lagi gajet di atas, confirm sume orang tahu kan

wahhh... comelnyeee...

wahhhh...



















Terpegun dan terpesona aku. Tak dapat terpikir dek akal aku ini, bagaimana ia tercipta. Menakjubkan betul.. Sumue atas kekuasaan Allah, yang memberi umatNya otak untuk berfikir. Depend on people, how they use it kan. 


Memang canggih canggih la sume. Ade yang mampu beli, ade yang tak mampu beli kan. Aku ni confirm tergolong dalam kalangan yang ke dua lah. Tapi tak pe lah. Akan ku gapai satu hari nanti.. Hahaha. Ayat common. At least aku ade lah impian kan :D Tapi ramai yang dah ade kan. Mesti best kan. Haha

P/S : mahu study sebab nak beli semua semua itu dengan duit sendiri. Haha. InsyaAllah.
TQ 4 ur reading (pic from abg google)

9 comments:

tiefazatie said...

moga ad arezeki ifa mng kontest dpt hadiah2 best nie..hee

nuyui a.k.a miss YUI said...

ala..xbrape minat bnda cmni..hehe..

p/s: wat tu ea?? guna kain felt..

budak penjara said...

pakai je nokia 3310..penting leh msg ngn call org..hehe

suzyana naim said...

teringin jugakkk ... :)

P U C A T said...

dunia makin maju..
macam2 ade lah..

oya said...

apple product..tu la ingat nk pakai IPAD

SYAFIQAHSALEH said...

macam macam kan? kite satu ponggg takde! hihi.takpelah life sbgai student kena simple :)

Cik Tetra said...

heee..awesome kan gadget2 tuh..nak beli tp xde duit lagi..kena kumpul sendiri..hehe.. :D

Cik Kamoo said...

teringin nak pakai samsung galaxy s11...tp mahal sangat