Tuesday, December 13, 2011

tak salah kan wa rindu lu

Assalamualaikum. Salam 1 Malaysia. :D

Dah lame aku tak menaip dan sememang aku dah tak de semangat nak menaip meraban macam dulu dulu kala. Aku ingat lagi, first first aku start berblog and time tu, blog memang best giler arhh bagi aku. Blogger blogger yang hebat sekarang, memang tengah naik time tu, memang seronok sangat. Tapi sekarang...... Aku rase sunyi je, dah tak semeriah dulu. Maybe perasaan aku je kowt, padahal orang lain tengah kencang blogging sekarang kan. Teruskan :D

Tu baru chapter satu. Haha. Jum ke chapter dua iaitu rindu. Tak salah kan beb aku nak rindu rindu ni. Yang jauh jauh, memang dirindui. Yang dekat dekat, memang disayangi. Fren 4eva. Mr-H lame tak jumpe. Haha. See you ya :P Last but not least, Senyum tak perlu kata apa apa. GoodLuck olzz. Aku sediakan gambar sebagai penutup bicara. Salam. :D


 my cikgu :(

3 comments:

missnurasy said...

rindu fath jugak.. saye pun da lme xdpt date dgn asyraf.. siap ade konfliks lg org nk cube culik die dr saye. I'm not strong.. but I try T_T

Sizzling Suzai said...

sy suke gamba kat sawah padi!! huhu..sabola yer insyAllah ble cuti2 ble la lepak2 ngan kwn2 awk blk..hehe

btw, klu rjin jwb la TAGGING sy ni yerr ^^

http://sizzlingsuzai.blogspot.com/2011/12/11-facts-that-will-make-you-dance.html

Anonymous said...

Saye pun! Hidup baik2 di sane. Panjang umor kite jmpe! :)