Thursday, October 21, 2010

Contest I LOVE ICT!

Assalamualaikum :)

sebenarnye untok contest ni,aku di tagg oleh cik zama ni.
padahal aku ngn die p same2 kat i-city. hahaha :)
papepun,tq tag aku.
jum la wei join rmai2. contest ni anjuran cik banana :)

...klik cni...
disebabkan cik zama da amik categori B, aku pun amik 
la yg bertentangan dgn nye,categori A. 


...tengok mamat keling tu...

i love i-city kerana apabila aku berada di satu tempat dengan sinaran neon-neon yg memancar dengan gah nye serta berwarna-warni, membuatkan aku terpesona akan keindahannye. ditambahkan lagi dengan variasi bentuk2 yang direka dengan rekaan yang memikat hatiku serta tak terfikir dek di kotak fikiran kita. sungguh besar ciptaan Allah yg menciptakan akal fikiran untuk umatNya :)


aku tag muni, fitrah, ain besar, puteri, alya








5 comments:

Enna Banana said...

comel jeh gambarnya ^.^
check! semua pas
tanhniah

anyway thanks for joining up my contest
wish luck on u :)

little_teddy said...

bestnye kalau TP dapat pegi sana.Tapi tuan TP nie,pemalas...nak drive pun malas.Tak tahula dapat ke tak merasa g i-city. hu hu hu

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

hahahaha , gamba sebijik sebulat en kite punye,w akaka

Izzuddin Fauzi said...

i-CITY... Nanti ak datang.... Shah Alam.... Dekat er...

Enna Banana said...

double check contest! :)