Monday, April 18, 2011

melepaskan gian

Assalamualaikum :)

Lame jari jemari ini tidak menekan nekan punat punat di lappy
untuk menulis blog ini. Erm. 
Agak busy kowt after short sem start.




OK. sem dah start, aku mula gian la nak jalan jalan ronda ronda kiil nih.
Maklum lah, aku bukan org bandar... sobsob...
So, aku pun melepaskan gian ke SUNWAY PYRAMID 
Bersama Teman Hati Tercinta... cewahhh...


SUNWAY PYRAMID <3

Sunway ni adalah tempat keramat aku... hahahaha.. i love it ::
Aku memang gian nak gi sini. huhuhuhuhu... suke giler aah...

Opppsss... ha, sebelom ni aku pegi Empire Gallery. first tyme kowt aku pegi.
Empire ni dekat2 ngn subang parade kowt... 
Aku nak pegi sini sangat coz ade kawan aku ni, dye cakap ade aktiviti indoor yg best




Ianya Gelongsor panjang dari atas sampai ke bawah...
Macam gambar di bawah ni ha.. korang dah penah naik lom? ops...
Maybe aku ketinggalan :)


EMPIRE :)

After aku ronda punye la ronda punye la ronda, perut pun memanggil manggil untuk
di isi. Tapi sebelom tu, aku dapat BEAR and CHOCOLATE :)
TQ my Teman Hati... hahahaha... aku suke sangat


i <3 bear :)


To mr-H, thank you very much for everything... tq tq tq n tq
Kerna sudi melayan kerenah aku yg annoying ini :) 
teeheee (sory, tiru mamat tuh, ape nama ntah,teehee)




OK lah, akhir kata dari ku. 
GUDLUCK pada yang akan mengambil final exam :) do the best yeah. i know u can do it. stdy hard n smart n pray to Allah. dont forget Him :) May Allah bless u

TQ 4 ur reading :)

11 comments:

sweet stalker said...

bestnye..dah lama i tak lepak sunway. :(

nusha said...

wah2..suke2 lau dpt gtu..hehehhe...
tq ea sudi
sggh ke blog...

KAMIHIDUP said...

peh, gelongsor tu turun ke bawah ke? hebatnya. :)

Khairul Antasha said...

bestnya dpt bear dr org terchenta.. :)

padle said...

untung la dapat jalan2.....*mood-jelez

ayanuts said...

wish u best of luck for exam ya :)

Far8 budak baik said...

nape tak ice skating terus..haha

alinac lover said...

waaa best dpt hadiah~ senyum sampai ke telinga hehehhe

nik rosmawati said...

baca entry no baru teringat dah lama kot akak tak jln2 kat sunway.hehe

weeknd ni nak pi jalan2 la snaa.

Mah@mahu said...

Melepas giant ni rupa nye ayioo pompuan adat lah kan..

Shamsuddin Amin said...

wah... g sunway x ajak pon... hehe
suke lepak sunway..^^