Monday, November 22, 2010

best tak filem 2 alam tuh?

Assalamualaikum :)

apa kabar shume? sihat x? amacam sekarang? keje OK?
jum pakat tengok filem 2 alam meh. hehehe.
support filem melayu. hahaha. gurauan semata-mata.    
tak tak. ini serius :)


...2 alam...
 lau cite ni best,aku nak p tengok la. camne nak tau best x? :)
lau tak, aku tengok RAPUNZEL je la. hihi
kan puterk kan. :)


k la. aku nak main game ni plak. dari tadi tunggu loading
sekian.

5 comments:

Azmi said...

entah la wei aku jadi bosan dah sebab dia punya promotion mengada-ngada la,,hari2 ada dlm paper kosmo tu..macam terlebih suda

lemontree said...

kwan aku ckp xbest 2 lane je dlm pggung

Sricahaya said...

org kata lagi gelemer cite uncle seekers dari cite dr rozmey ni..hehehe

alinac lover said...

xtau nk p ke x~

Cik_Shiqah said...

tgok cter repunzel je,
lagi best kot!
hahaha :D