Monday, December 6, 2010

kenapa ade org curi email aku? what the.....

Assalamualaikum :)

petang td sedang aku prepared untuk presentation aku, aku terasa la
nak bukak YM aku. So, aku pun bukak la coz da lame x bukak.
bukan nye lame sangat pun, xsampai 3bulan kowt.
then, aku bukak la. and akuTERKEZUUT!!!
-----------------470 unread email----------
email asing

Masalah sekarang, aku tak gune dah email tu. email tu untuk kenangan aku je
coz FIRST time buat email kowt. SO,dari mane email2 tu???

arghhh. ni aku nak menarut nih... argghh 
aku pun bace la satu dua email yg ade. dan aku terfikir?????
sejak bile aku gune email nih untuk account facebook aku?

aku yg kerisauan sambil berfikir untuk membuat satu tindakan bijak

sesi penyiasatan pun bermula , ditambahkan lagi
dengan hati aku yg tengah panas nih. 
sape yg tahu email n password aku? arghh

aku pun bukak la facebook orang misteri tuh. x bole jadi nih
kawan2 lame aku sume add kat facebook tuh. coz diorang tahu
email lame aku. otakku ligat berfikir.... TINGTING
i got it!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
delete fb tuh. YES. dapat...
aku lapar doe...
yg aku hairan nye,asal org misteri tu bole gune email
aku untuk active account fb die...? PELIK!!!   

14 comments:

Azmi said...

eh akaun fb boleh delete ke???
aku nak delete jgk la..setahu aku boleh deactivate je...

Lady not Gagap said...

wah menakotkan betol.

kurang asam/belacan pnya manusia. :/

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

sbnrnye aku x phm. explain skit. hahaha

kai azmier said...

malam2 tidow berjalan kowt.. sambil buat 2nd fb.. hahax! tuh x ingt tu..

apik pehe said...

huhu..ader orang lain disebalik tiang nih..cuba ingt balik sape yg pnah guna laptop kamu..hehe

nora said...

aku nak tumpang confius gak ar...

fathiah said...

azmi : bole la weh..
lady : aah. tp budak2 je org tu.
zama : nty ak xplain r.
kai : mane ade. org tu budak mane ntah
apik : tak kowt. coz die tu budak2 lg
nora : hahaha :)

Yaya Zamimi said...

mcm2 skg ni fath.... -.-"

Enna Banana said...

is it true darling? huaaaa..sangat berani orang itu! haip!

neway u can also try the quiz yang enna buat tuh kat sini
http://www.facebook.com/connect/uiserver.php?app_id=115413128500889&next=http://apps.facebook.com/rahsia-tulisan/index.php&display=page&locale=en_US&perms=publish_stream&return_session=1&session_version=3&fbconnect=0&canvas=1&legacy_return=1&method=permissions.request

alinac lover said...

pelik juga ni

HonEyBuNNy said...

aik.....pelik jugak neh...pelik2...

hawa benz said...

email ko unik sgt kot...huhu

fathiah said...

mmg pelik sgt3

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

wahh, kira penganiyaan dan pengkhianatan kn guna email org.. lol;D harap lepas ni lebih berhati2 tentang mslh sbgini:)

salam ziarah ye