Thursday, December 23, 2010

TITANIC

Assalamualaikum :)

apa khabar shume? sihat x? harap2 anda sihat walafiat hendakNya. syukur lah dengan rezeki, kesihatan, kesenangan, keamanan yg Allah bagi. syukur juga pada Tuhan kerna memanjangkan umur kite untuk hidop d atas muka bumi yg indah ini. :) aku baru je abes exam nih, and sekarang baru ade mood nak update blog kesayangan aku nih. sayang ke? bole la...
TITANIC

sape la yg xtahu movie ni kan? prghh... BEST giler kan. lagipun TITANIC kan kisah benar. 

romantica :)
titanic yg megah berlayar

everynight in my dream. i c u. i feel u :)
  kesimpulan nye, aku mmg suke tengok TITANIC :)

madam aku ada tanya la budak kelas aku
KENAPA TITANIC BOLEH PECAH?

sebab langgar iceberg kah?
betol jugak tu. tapi ade sebab lain lagi coz kapten kapal tu kan dah alihkan laluan kapal tu kan. sebab die adalah PAKU yg ade kat kapal tu. titanic langgar iceberg and then iceberg tu tarik paku tu and membuatkan kapal tu terbukak. and KARAM
sekian :)

9 comments:

bardboo said...

suka gak tgok titanic ni..best sgt2..n sedih...

Hanisah Safian said...

ending sedeh owh.hohoho

paish said...

the titanic itself kisah benar..yg lovin2 tu x dpt dipastikan..tp mmg cedih la cite tu..hu3

SizZLing SuZai said...

salam..hi fathiyah ^^

haiiiyaaa...TITANIC is my FAV LOVE STORY ever...romantic kn suke2.. ^^
sal bab karam-karam ni..

saje nk kongsi ngan awk.. ^^
ia adlh krn suhu laut itu terlalu rendah lalu mnyebabkn metal kapal tuh berubah..then ble langgar iceberg tuh die sng lah pecah n cpt je kn karam..
spatutnyer die xkn karam dlm mase yg cpat 1hr xslp..tp sbb metal tu so...GEDEBUSHH!!
hahaha..BEST sgt cter sal camne titanic le karam tau ("^^)

Enna Banana said...

ouuhh citer ni sgt romantik! nak layan jugak!! :P

Bayu Senja said...

Dia karam sebab dia igt dia kapa selam~

nazfa said...

titanic memang best !
tp kalau tgk ngn kapel lg best ;p

.vna erman. said...

blog walking ;)
btw,nice blog
feel free to follow my blog
http://www.vnazone.blogspot.com

Azmi said...

aku tgk part sensor je...
haah...