Friday, February 4, 2011

fatin suhana in da haus

Assalamualaikum :)

siapa kulit berminyak? angkat kaki pleaz... huhu... sebenarnye aku lah tuh. susah betol bile kulit berminyak nih. tak tahu nak buat ape dah. ish3.. sian betol kat aku nih. so, aku try la tanya sorang model ni. FATIN SUHANA. sape xkenal? ni 1st tyme aku tanye kat formspring dye nih. hahahaha. asal gelak? saje je.. hiiii.... and dye reply woi!!! thankx banyak2...  tengok lah sendiri. esok aku nak g beli. :) x sabar woi.... ni link untuk blogSHOP fatin suhana. moga lebih success :)

x nampak ke?

nampak x?
nampak x ? x nampak lagi xtahu la aku. huhuhu. k la. ngah excited nih. :)

MAYBELLINE ANGELFIT



10 comments:

alinac lover said...

ceaaa good2~ :)

Cik Suheela said...

wahhhh ada muka i yg kat smile tu jugakkkk hihkhik

fathiah said...

heeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :)

Mawar Merah said...

MM pakai make up base with powder foundation je. MM kulit kombinasi, lg la susah. huhu

Azmi said...

aku boleh guna??
haha...

NARDtheNERD said...

oh.
first time kenal fatin suhana.
im so outdated.

:P

SizZLing SuZai said...

salam..huhu sy pun m'punyai mslh y sama..haha kulit over bminyak tau! pkai maybelline gak xingt plak model y mane..huh! bole lah~ X)

btw, i tagged u 4 a contest, klu rjin join lah k..hehehhehe

http://sizzlingsuzai.blogspot.com/2011/02/contest-muncung-paling-cun-habis.html

alinac lover said...

da beli ke blom?

Enuni Hanim said...

Hye! Tumpang lalu jap ye. Nk promote this blog, http://hijab-intrend.blogspot.com/

Kat sini ada shawls yg cntik and gojes. Latest is, custom made shawls yg kami sdiri reka. Sgt cntik! kalau free, jom terjah okay? thanks!

Atiqah Wadiah said...

nk try jugak lar 6t..btw,tanx coz sudi share kat sini jwpn yg fatin kasik :)