Wednesday, February 2, 2011

photoshoot di putrajaya

Assalamualaikum :)


bersua kembali kite di segmen yang lansung tiada faedahnye. walaubagaimana pun saya harap anda semua sihat hendakNya. segmen hari ini ialah jom main conteng-conteng. heeee.. k lah. aku mmg suke merapu and ary ni aku hepi sangat. so, aku nak hadiahkan ke"hepi"an aku ni kat blog aku nih :)

mid veli :)
MID VALLEY adalah tempat yg paling aku suke pegi. hahahaha. kerana ia adalah shopping mall yg terdekat dari uni aku. jimat kos, jimat masa. kan kan. gambar di atas ialah satu pusat permainan yg BEST. ala ala paintball kowt tp lagi best kowt. TAPI mahal doe... paling murah rm18 per person for 1mission only 8 minutes. perrghhh... berbaloi-baloi. so, aku and kawan2 aku xjadi la nak main cni. hehehehe :) jimat punye pasal.

OK. sekarang baru cerita betul. photoshoot yang tak berape photoshoot di putrajaya. hahahaha. pulang nye kami dari mid, teros gerak ke putrajaya. photoshoot konon. tapi masalah terbesar ialah. kami xbawak camera. bukan xbawak, tapi xde pun. hehehe... kesian betol. aduh. tapi xpe, handphone pun jadi la. walaupun hanya mempunyai cikit megapixel, tapi cukup untuk memuaskan hati :)

giliran kami photoshoot pulak lepas pengantin2 baru berphoto :)





mr-H :)

....credit to u mr-H.....

17 comments:

NARDtheNERD said...

i loikkkee photoshoot juga.
:))

misnurr said...

ayooo bestnye photoshoot. siap dating lg nga mr.H... waaa nak dating jugak!! ;D

currentlife2u said...

best shoot kat putrajaya..

Azmi said...

ceh3 aku ingt program aap tadi...xde faedah ropenya..hahaha.....

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

giler . posing melampau ! hakhak. weyyyy jeles weyyyyyyyyy ! time aku ade, korg bkn nk bwk aku gi tmpt2 ni. haih -.-' uhuhu

Hanisah Safian said...

comel-comelnyooooo~ :P

fathiah said...

missnur n currentlife: mmg best. hehehehe :)

azmi: berfaedah ape... heeee

zama: ni bukan idea aku... huhuhu... aku just follow :)

hanisah: tq :)

LiFe KaMi said...

cantik gambar..
pkai camera DSLR ke..:)

ummiross said...

pandainya posing, cantik...

ciput said...

lepas ni mau ke mane lak kite fat? HAHAHA

fathiah said...

lfe kami: cameraphone je

ummiros: tq ya :) heee

ciput: ntah la...

Enna Banana said...

da lama enna tak pergi pjaya! best!!

Enna Banana said...

da lama enna tak pergi pjaya! best!!

LehaMY said...

wah! bestnya jalan2 then wat photoshoot . hehehe :D

nuur an nor said...

nice view babe...i follow u

alinac lover said...

hehhe jadi lah kan :)

yong pon xde kamera T__T

acan ketot said...

wohoo...
ley jdi model ney..