Monday, February 21, 2011

wow.... besar punye...

Assalamualaikum :)

BESAR PUNYE...
wow... goole


Britney .. google
 ape kejadah aku telah gambar ni?? oh, semalam aku ade bace paper pasal artis nih, so aku pun masukkan lah gambar Britney Spears nih.. dulu penah la jugak gila2 kan dia.. dulu je lorrr... paper yg aku bace semalam mengatakan Britnye telah membeli sebuah rumah agam berharga US 60 juta terletak 3kilometre dari rumah asal nye :) tu je la info yg aku ingat. nak banyak lagi, bace pape tau......

back  to the topic

malam ini, ku sajikan coretkan sebuah alkisah tentang aku dia dan kami. maybe kita. bukan apa, hanya untuk mengisi kekosongan masa yang ade, serta melepas kan segala saki baki stress yang tersirat di segenap hidup ku ini.


 
roti tisu mamak :)

tangan mr-H :)
 ops , tadi bukan topic nye lagi. ni baru betol3.. heeee... ce cite ce cite.. ape yg betol tu? ni haaaa... tengok roti tisu di atas, bapak besarrrr woiii... 3 pinggan tu der... harga pun besar der... heeee.. terkejut aku time roti ni sampai. hahahaha... maklum lah first time jumpe... kat kampung aku, xde la lak sebesar nih... huahuahua.. 


lokasi : petaling jaya, restoren kayu ape ntah. hehehe
 
 alah zama, ko buat ape kat belakang tuh.. ish.. hehehehe.. gambar tidak ade kena mengena daripada topik yang sedang dibincangkan. harap maklum. heeee

ok lah, one paper more to go... yeah!!!! go baby , go
tq all :)

12 comments:

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

tajuk takleh blah!! =)
btw, roti tisu tu nmpk sodap!


Yang comel,

Khumaera Ismail

Mawar Merah said...

Roti tu bukn je besar, tinggi btol!! Cmne nak kn tu? kena panjat. kui3.

HaNTwO said...

memang roti tu terbaik dari mamak hehehe..

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

hahaha aku yg comel sdg enterprem di blakang. kuikuikui

currentlife2u said...

huyooooo..nice sharing

alinac lover said...

jgn stresss sgt

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

SALAM
HEE HEE BUAT ORG LAPO

Budu Masin said...

nanti jgn lupa bawak aku seklaii makan roti tisu gergasi tuh

Sricahaya said...

tinggi betul roti tisu tu..
nak makan kena berdiri ni..hehehe

NARDtheNERD said...

besar gilaaa.
habis ke tu?
hehe.

alinac lover said...

pstt..bz ker?? yong tgu awak update ni hehhee

cik QT a.k.a QasehThya said...

best2..
penah mkn ngn cousin..
lenguh mulut nk kunyah...huhuhu :)