Saturday, March 5, 2011

F.U.C.K.

Assalamualaikum :)

Di hari yang membosankan ini, saya berazam... saya ulang, saya berazam untuk update blog tiap2 hari. kenapa? kerana saya bosan.. kan saya dah cakap tadi.. awak nih!! tak fokus, camne nak belajar dengan smart nih... kite kalau nak buat sesuatu mesti FOCUS... itu PENTING tau... nadi kepada sebuah kejayaan... 
Bak kata sorang blogger nih~~~!!!

FUCK you
F- Fokus
U- Untuk
C- Capai
K- Kejayaan

Opss... ape aku katakan tadi!!! xpelah.. anggaplah itu satu tazkirah sabtu... hahaha..  
Walaupun mende ni dah berkurun, aku nak cakap jugak


Bukankah manusia mudah lupe?
Bukankah kite mesti saling mengingati antara satu sama lain :)


sekadar hiasan semata-mata :)



TQ 4 ur reading :)

10 comments:

puteri azny said...

ape sebut- sebut nama ex sexra ni. hahat

janna sapei said...

kalau utk pasangan coup bole buat
Fikir Untuk Cinta Kita.hee.:)

gambar tu comel :)

AiDa AzRyN said...

haha.. aida pun dah tahu dah pasal singkatan F.U.C.K.. :)

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

hahahaha jht terk !

yui92 said...

akhirnya swear word tu boleh digunakan untuk tujuan baik =p=p=p

Mar said...

fuck yang menarik,heheh

padle said...

aku mahu fuck juga!!

Princess Nur said...

ehehe..what the word mean?

KAMIHIDUP said...

spiss les. :)

misnurr said...

hingatkan fath nak mencarut td. haih~~