Saturday, July 16, 2011

biskut "cotek"

Assalamualaikum :)

Apa khabar sume? Harap harap berada dalam keadaan sihat hendakNya.
Banyak perkara yang dah berlaku sepanjang tempoh aku tak update blog ni.
Tapi apakan daya, tangan tak de kuasa lagi untuk menaip.
MALAS


Jangan biarkan diri anda diselubungi kemalasan tau.


Hari ni, aku nak cakap pasal biskut cotek. Pernah dengar tak ?
NI haaaaaaaa....


tadaa... ni lah biskut cotek


ZZooooooooooommmm lagi

Perghhh sodap giler biskut nih... Biskut zaman kecik kecik dulu. Sekarang dah jarang makan and jarang nak jumpe (yeke?). Lantak rrr...

Sape tak kenal and tak pernah makan? Angkat tangan :D

Ok, di sini aku nak ajar korang cara cara nak buat biskut ni... Simple je..
Opsss... aku tipu je. Mane la aku pandai, kek coklat aku pandai :D Hahaha


Ok lah jumpe lagi........... weeeeeeeeeeee
P/s: i miss u :'(
TQ 4 ur reading :)

13 comments:

KAMIHIDUP said...

kat rumah nenek KAMI wajib ada biskut ni, untuk kunyah-kunyah sambil tengok tv. :)

pingu_kecik said...

sekarang memang susah nak jumpa kan?..
kalu dulu makan yang 'cotek' jer..sebab suka rasa manis..biskut tak makan pn..hehe..^^

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

kek coklat aku mmg kau pndai mkn. hahaha.

niesh™ said...

saya makan yang atas dia je. hahahha

missnurasy said...

wah..da sikit je gula die?

psss rindu sape cik fathiah? mr.H ke?hehe

fathin zulkifli said...

hyeee! suke biskut nie! since kecik2 :D

http://fathinzulkifli.blogspot.com/

Dewa Hati said...

Wahhh.. ni biskut kegemaran neh..

Nice blog.. tumpang follow blog ni yer..

Nazri Razra said...

Nice blog.. tumpang follow blog ni yer..

arim said...

kitorang adik beradik satu keluarga dah sepakat utk panggil biskut ni 'biskut eskrem'..haha

YOUsoF said...

Setelah berbelas tahun makan biskut ni baru sekarang aku tahu nama dia.. serius! ;D


Tau mas cotek je.. hehee



Dekat 3 tahun tak makan kot..

yui92 said...

biskut ni yg jenis kena beli timbang tu kan? xda dalam kotak ke apa =p=p

biskut kapalterbang pedas yg kaler merah tu pun sedap gak =p=p

Aefa Aerisya said...

mmg nama dia biskut cotek ea? aefa suka mkn yang kaler2 tu je. roti tu letak dlm pinggan nanti ada la org mkn dia ekeke

KAMIHIDUP said...

KAMI kembali, hiyargh! Selamat hari raya, maaf zahir dan batin dari KAMI. :)