Thursday, March 1, 2012

4 tahun sekali ~

Assalamualaikum :)


Arghhh stress. Tenet lembap. Ingat nak buat entry pada tarikh yang datang nya 4 tahun sekali. Tapi tak ape lah. Tak dak rezeki lah tu kan. So, camne sume kawan kawan yang dah memulakan sem baru? And pada kawan kawan yang tengah bertungkus lumus untuk menghabiskan sisa sisa sem? Hahaha. Entry kali ni, saya AKA budakais ingin berkongsi satu gambar yang tersirat pelbagai peristiwa, yang akan memberi kenangan untuk aku. Forever :)


After hiking at bukit panorama ~
Sharing about my batch punye activiti pada awal awal sem ni. Banyok bebenor aktivitinye. After hiking, kitorang lepak lepak sambil mandi manda kat itu punye sungai. Then pegi Gua Charas. Penat memang penat. Tapi best memang best. Best giler siottt.
K, till here. 


*Fokus on study. Perhaps :)
*Cepat2 chat syg. Amin 


Thanks and GoodLuck. Salam :)

5 comments:

musingan said...

I used to hike... I wanted to climb mount kinabalu.. but I don't have time when I got there somewhere in 2002... eheheheh... anyway... how are you my friend...

fathiah said...

i also wanted to climb mount kinabalu. one day perhaps. i'm fine :) alhamdullilah. how yours ?

tyra hairom said...

nice, ni kat mane ?

fathiah said...

ni kat sg chereh kuantan. :)

tyra hairom said...

rasenye pernah pegi sana jugak. tmpat dia best ! niceeee :)