Tuesday, April 24, 2012

oh~! asal dashboard aku ni???

Assalamualaikum.


Lame giler aku tak bukak blog ni. ini bukan satu keajaiban kerana memang aku dah lame tak update blog ni. Tibe tibe hari ni aku rasa macam nak bukak, aikkk asal dashboard macam ni? Rupenye dah update ae? Bile? Haha. Memang aku ketinggalan la. Rase macam orang yang baru nak berkecimpong dalam dunia blog. Satu satu kena belajar (over). Haha. 


Ok lah. Aku nak buat esaimen, orang lain dah hantar term paper. Aku ni sehelai pun tak buat lagi. Wish you all the best :)




Goodluck and salam :)

2 comments:

zera eira said...

same thg happen to me. ta pandai guna. hehe

ain dzaya said...

dashboard baru kan ofsemmm...ew ew ew

"Binatang pun pandai berkasih sayang. Manusia?".