Wednesday, July 18, 2012

manjakan diri di Thai Odyssey

Assalamualaikum :)

Letih kakiku berjalan jalan melalui lorong lorong LRT serta corong corong laluan di sekitar kotaraya kuala lumpur. Berhari hari jalan tanpa henti dan nak lagi mencabar, kitorang park kereta di TBS dan seterusnye menaiki LRT untuk menikmati keindahan train. indah ke? HAHA. Dah lame tak naik train untuk ronda ronda, so apa salah nye sekali sekala naik train :) Padahal dulu selalu je naik train :) 


Sebelom balik, sempat juga aku serta dia, memanjakan diri di Thai Odyssey : Foot Massage selama 1 jam sahaja lamanya :) Sampai tertidor aku di buatnya :)


pintu masuk :)
tempat massage :)
sebelom pulang, minom secawan teh dulu :)


Tak sedar 1 jam dah berlalu begitu sahaja, apa pun, best  :) Thanks MR H <3
TQ :) Jangan lupe usha FAMILIA SHOP  (tudung baru menanti anda) <3

4 comments:

yana halim said...

wah....bestnya. Belum pernah lagi dptkan khidmat spa cenggini. kena try jugak nanti. :)

alinac lover said...

ktne? Mnariksss

Noor said...

best ni..xpnah pi spa lg..nak try jgk..

fathiah said...

ni kat careffour je yong :)

try3 :D