Sunday, August 26, 2012

5 hari membawa berjuta kenangan

Assalamualaikum w.b.t.  :)


Aku tak tahu nak story daripada mane ni. Banyak sangat yang nak dicerita nye. Haha. Oklah, aku ingin mengucapkan SELAMAT HARI RAYA , MAAF ZAHIR DAN BATIN ya :) Maaf sangat sangat kalau ade terasa hati dengan aku ke, ape ke. 

Next story adalah, hari raye macam ni la baru semua kawan kawan yang belajar jauh jauh tu, pulang ke kampung halaman masing masing , same goes to my pakcik and makcik. Jadi nye, time ni la kitorang dapat berkumpul dan bermesra bersama sama. Lame tak jumpe, macam macam yang nak di bual kan. Miss that moment :) Gambar takde lagi, our photographer busy, tak sempat nak upload. Hihi. Kidding. Ade masalah teknikal je.

Then, biasalah kan, raye raye macam gini, ramai la yang kawen nye. So one of my friend, skolah menengah together gather, juge melangsungkan perkhawinan dye bersama insan tercinta. Di sini ade beberape keping gambar yang sempat kami captured :)

pengantin takde. Haha

Apabila pengantin menghilang, kami buat pelamin itu kami yang punye. Hihi. Eh, satu je la gambar, malas pulak nak upload banyak :)

ps : bile la nak merasa naik pelamin sendiri punye. 
ps : sem baru dah nak start. prepare 
ps : jangan lupe ke FAMILIA SHOP :)

K, bye. Assalamualaikum :)

2 comments:

Sally Yatiey said...

Selamat Hari Raya! :D

Nurulee said...

Sampai masa, merasalah naik pelamin sendiri. hikhik. selamat hari raya.