Tuesday, October 23, 2012

asal la ko ni -_-

Assalamualaikum wbt

Hari ini guwe nak bercakap tentang keharuman. Maksud guwe kewangian la kan. 
Kite semua meesti suke bau bau yang wangi wangi kan. Ade ke suke bau busuk. 
Tapi kadang kadang, bile kite duduk berdekatan antara satu sama lain,
timbullah bau yang kurang menyenangkan kan 

Saya , eh guwe memang tak tenang kalau bau itu ya
Guwe akan tahan nafas seboleh boleh nya. Tapi apakan daya. Guwe tak mampu

So nasihat guwe pada yang berkenaan, harumkanlah diri anda.
Bukan nye guwe suruh lu orang pakai minyak wangi satu botol sehari. 
Pakai deodorant pun jadi lah. Biar org sekeliling anda selesa dengan anda okay.

Bukan nye nak suruh bukan muhrim bau anda. Bukan Bukan ye kawan kawan.
Just supaya kawan kawan kite tak bau bus** badan kita itu

Cube tanya kawan kawan anda, "eh, busuk tak bau aku?" tak samlah kan.
Jangan la malu derrrrr. Lex r. Kalau lepas bersukan tu, aku eh guwe tak kesah sangat la.
Tapi kadang kadang, kalau kite pakai deadorant or perfumes still kurang bau busuk itu.

Jagalah sikit kan. Bukan nye susah sangat pun. Ke susah ?
or Tak de mase nak beli perfumes ? Haaa. xde mase ae. So, jum beli kat

online shopping je la kan. Sekarang FAMILIA SHOPS ade menjual perfumes
daripada original, reject original and sephora/AAA :)


harga yg murah ade yang mahal pun ade. meh guwe kasi tau average harga
original perfumes 2ml (VIAL) = RM10
Sephora/AAA = RM50
reject original = RM160 and above
original = Above from reject original la kan. hihihi

TAPI ORIGINAL kitorang tak semahal kat kedai, coz kitorang xde la sewe kedai yang
mahal2 kan. Kitorang beli direct from US. sebab tu murah :) wink wink.

Pape pm (private message) me k at 
http://www.facebook.com/messages/494379043909438  :)
regards ; familia shops

2 comments:

KAMIHIDUP said...

Ini penting.

aini shahroni said...

blogwalking here..
hyep!
selamat berkenalan ^____^

http://nurainishahroni.blogspot.com/