Monday, November 29, 2010

1 hari di Melbourne,AUSTRALIA

Assalamualaikum shume :)

moga diri kalian berada dalam keadaan sihat hendakNya.
ok,straight to the point. semalam aku baru balik dari
Melbourne, AUSTRALIA
eh,korang x caye eh... cube klik d atas, as a buktinye.


So, meh tengok gambar2 aku pada musim
SALJI nih... 
sekarang musim salji kan.

kalau tak caye lagi, meh tengok nih


see... behind me :)

my fren also fly there :)

nak masuk dalam rumah tuh la.
sejukkkkk.

nak mandi :)

nice scenery

SO?
percaya atau tidak. 
pecah saja dinding itu... tiru ayat zizan ckit :) 


korang pun tahu kan,aku memang tipu. wee
actually tempat ni adalah taman cahaya, seri alam :)

14 comments:

missSenget said...

ade plak salji kt bwh tmpt bumbung2...

agagga..tebal plak tu salji tu..turun dari mana??

celah2 syiling ka?

cheers~

kt bukit cahaya seri alam ni kan?

alinac lover said...

heheh

hampir2 tertipu

LyNn HaMzAh said...

hehehehehe...nampak sangat kelentong...

ciput azny said...

giler ah.stadi obesi kot! HAHAHAHA

Cidak said...

kalau salji,takdenya dressing camtu..

=p

Azmi said...

bersedia atau tidak bolos saja dinding itu..
haha.............

Cempakamelati said...

Ha ha ha percaya gak la mula-mula--tapi bila tengok gambar dinding tu...he he saya dah tau....ops..betul tekaan saya..he he

Enna Banana said...

waahhh!! skang bukit cerakah musim salji ke? ala..aritu enna pergi musim panas, so banyak munga-munga jeh :(

http://blogobo.com/ said...

hye.. jemput ke website baru saya..
http://blogobo.com/

thanks.. kalau baik hati buat la post di blog anda tentang webiste sy..

asfira aminuddin said...

bestnya babe! i x penah gi melbourne. i penah gi perth je. :( teringinn.

misz FaTiN said...

mcm tahu ju kat mne ni.. huhu..
fatin pun mampu g situ je nak rasa salji..hehe.. ;p

Gayahspears said...

wah,,, bestnye men sajli... huhu..

Gayahspears said...

wah,,, bestnye men sajli... huhu..

hOney n' cLOver said...

tengOk lampu pun dah tahu....hahaha..overrr seeeeeeeee