Wednesday, November 24, 2010

kalau aku jual tudung syria. ada orang nak beli x?

Assalamualaikum :)

actually dah lame niat aku nak jual tudung syria nih.
tapi tu la, satu satu masalah yg aku sendiri cipta... haha
kawan aku ade yg nak jual ONE DROP PERFUME..
sape nak?

But,aku plak nak jual tudung syria and selendang 
and inner cotton.

ini hanyalah hajat di hati.
tapi aku masih kabur2 camne nak tahu 
costumers kite,
dah bayar belom?

that is the main problem i have.
So, ntah la. aku nak discuss nak kawan2 aku dulu.
k, PAPAI... nak pegi kelas dulu...
sekian

IMPIAN SEMATA-MATA
bolehkah menjadi kenyataan?

times square 

anda bosan... layari ini :)





17 comments:

Enna Banana said...

rasanya tak payah la kot yunk
sebab risiko tinggi oh
lagipun arena tudung0tudung ni cepat sangat up to date
minggu deoan dah ada design baru dah
kejap jeh!
pastu yg design lama ni org dah tanak beli
i talk based on experience :)
tapi kalau yakin, awak boleh je jual ^.^

Indah Mulya said...

hehe..wah nk berbisnes lak skrg..
leh je fat,lom cuba lom taw kan..
kaji tol2 sistem jualan on9 neh..
tkot t kerugian je..
pepom, all the best!

p/s:cotton shawl pn besh..hehe

... said...

salam ziarah :)

"
ini hanyalah hajat di hati.
tapi aku masih kabur2 camne tahu costumers
kite,dah bayar belom?"

senang je.minta pembeli bank in, faks/email/mms/sms maklumat bank in tu. bagi no rujukan transaksi.lagi satu, kamu kena ingat berapa jumlah baki bank terakhir yang kamu ada dalam bank. baru senang nak kesan semua tu.

:)

fathiah said...

enna : erm,betol jugak tuh...

indah mulya : tq :) heeee

... : tq ya... :) nak cari info byk2 lg :)

cik ubi said...

barang dalam..hehehe

Enna Banana said...

hah! betul cakap indah mulan tuh
awak jual lah cotton shawls, pastu shalws yg cam gipsi tuh
tapi harga dia awak jual murah jeh
murah dari yg ada skang
stok awak bleh amik kat jalan masjid india or tar
sumpah murah ^.^

Sricahaya said...

tak reti nak pakai tudung ni..

BLADE EDGE said...

Salam..

saya just blogwalking..baru tahu pasal blog ni..

impian blh jadi nyata bila kita bertindak buat sesuatu utk capai impian tu...

Anyway kalau ada masa, silalah menjelajah ke blog saya.

regards,
BLADE EDGE

fathiah said...

cik ubi : hehehe. nak ke?

enna : 2 la pasal. mmg nak beli kat c2 pun :) banana's shop camne? hee

scicahaya : senang je la.. kalau gune cara senang. :)

fathiah said...

cik ubi : hehehe. nak ke?

enna : 2 la pasal. mmg nak beli kat c2 pun :) banana's shop camne? hee

scicahaya : senang je la.. kalau gune cara senang. :)

fathiah said...

cik ubi : hehehe. nak ke?

enna : 2 la pasal. mmg nak beli kat c2 pun :) banana's shop camne? hee

scicahaya : senang je la.. kalau gune cara senang. :)

BLADE EDGE said...

Salam..

saya just blogwalking..baru tahu pasal blog ni..

Anyway kalau ada masa, silalah menjelajah ke blog saya.

regards,
BLADE EDGE

Azmi said...

wah3..
nanti kau boleh jadi tauke tudung

Heidi Shafiq said...

jual je weyh.. skg tudung tu org kite baru2 lg nak cube.. aku tgk csin aku pkai mmg hawt giler.. i loike.. nt mesti laku.. :D

Fakhrur Razi berkata said...

aah
kalau ragu2
boleh mntk mereka save dan tnjukkan succesful payment transaction ;D
ada reference nmber lagi
selalunya ada kalau byr guna bank in online

apik pehe said...

tudung?ehmm..xtau la..hehe..

timesquare yer, x mahal ke barang2 kt situ?

Ogy said...

kalo bertekad nk buat...buat betul2...kalo boleh pelbagaikan sbb byk sgt dh blog yg jual tudung/shawl ni...kena sentiasa updet jualan..ikut perkembangan terkini...letak gambar terang, jelas, menarik....maklumat semua lengkap....